Ден на усмивката в ДГ „ Делфинче“

Този ден се празнува от 1999 година, а идеята и предложението идва от американецът Харви Бол, по известен като създател на изображението „усмихнато лице“.
Усмивката може да промени настроението на всеки. Когато се усмихваме на някого, даряваме от нашето щастие и доброжелателност.
Денят на усмивката в детска градина „Делфинче“ започна с една „УСМИХНАТА ГИМНАСТИКА“ с децата от всички групи, защото не трябва да забравяме, че УСМИВКАТА Е ЗДРАВЕ!!!!!
Деца и учители проявиха креативност и изразиха своето емоционално чувство на радост показаха своите жълти усмихнати човечета с пожелания към всички: „Да бъдем всички с грейнали усмивки, но не само днес, а винаги!!“ Децата рисуваха усмихнати човечета, но и разказваха за правилата в детската градина с помощта на усмихнатото жълто човече. Отправиха поздрав с песнички за всички хора по света : Нека знаят, че има страна, нашата мила страна, в която децата са усмихнати и много добри.“ За всички от екипа на детска градина „Делфинче“ единственото задължително нещо в Деня на усмивката бе да накараме възможно най-много хора да се усмихнат и да бъдат добри.

https://www.youtube.com/watch?v=f9OhFsYO0SA

 

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.