За нас

 Директор: Красимира Михайлова

  Директор: Красимира Михайлова

 Директор: Красимира Михайлова

История на екипа:

Екипа 2010 година

Екипа 2010 година

––––––-

Екип-1-2011

Екип-1-2011 година

Екип-2-2011

Екип-2-2011 година

––––––-

Екип-1-2012 година

Екип-1-2012 година

Екип 2-2012

Екип-2-2012 година

––––––-

 

Екипа 2013 година

––––––-

IMG_3377_resize

DSC_8332_resize

 Екипа 2014 година

DSC_9360_resize

Пет години ОДЗ „Делфинче“ Празничен концерт

ekipa 2016_resize

 Екипа 2016 година

viber image4

Екипа 2017 година

––––––-

 „ДВОРЕЦ НА МЕЧТИТЕ, ЦАРСТВО НА ИГРИТЕ”

Това, което трябва да знаете за нас:

 1. Не даваме оценки и съвети, а работим реално!
 2. Не поставяме рамки, а градим доверие!
 3. Не забравяме, че нищо не възпитава по-добре от добрия пример!

Химн на ДГ “Делфинче”

Коментари:

 •  Нези Добрева ноември 15, 2011

Здравейте, мили родители и деца! Аз съм майка на дете, което в момента е в подготвителна група “Морско конче” в детска градина “Делфинче”. Обръщам се към всички родители, чиито деца посещават и ще посещават нашата градина. Искам да изкажа благодарностите си към целия екип на ОДЗ “Делфинче” и най-вече на Г-жа К.Михайлова, директор на прекрасната ни градина. Благодарности,защото заедно извървяхме доста труден път. Синът ми е със специални образователни потребности, което предполага помощ от специалисти-логопед, специален педагог, психолог. Синът ми получи и получава тази помощ, както от тези специалисти, така и от преките си ръководители в групата-В.Парушева и П.Йорданова. В тяхно лице и в лицето на г-жа Михайлова през изминалите месеци, получих нужната подкрепа, нужните съвети, а и препоръки. Началото беше трудно, но сега сме абсолютно равностойни с децата в нашата група. И това е така, защото всички работихме заедно за доброто на сина ми. Пиша всичко това с надеждата, мили родители, да вярвате и когато се налага да потърсите помощ без предразсъдъци. Бъдете сигурни, че ще бъдете изслушани и адекватно посъветвани и че децата ви са в сигурни ръце.
Огромно Благодаря, г-жо Михайлова!
С пожелания за още повече приятни и весели мигове.
Н.Добрева

 • Виолета Лорер февруари 10, 2013

  Здравейте, исках от все сърце да благодаря на целия екип на детската ни градина и в частност на нашата директорка, госпожа Михайлова, за приказката, която сътворявате, за да растат в нея нашите деца!
  Приказка, в която се учат да творят, да танцуват, да пеят, да мечтаят; учат се да мислят, да се съревновават, да имат мечти и да се борят да постигат мечтите си! Приказка, в която им показвате красотата на нашия шарен свят! Във всеки сезон, за всеки празник, с много любов!
  Благодаря, че ги учите как да бъдат щастливи хора!
  Майката на Давид и Матилда

   

 • Даниел Лорер февруари 10, 2013

  Добър ден на всички настоящи, минали и бъдещи родители на деца в Делфинче.

  Аз съм татко на 2 деца в градината. Освен това съм татко, който често пътува. А когато ме няма, най-много си мисля какво правят малчуганите. На какво играят, какво учат, какво ги радва и тревожи. Искам да благодаря на целия екип на Делфинче че мога да пътувам спокойно, знаейки че децата ми са в добри ръце. Искам да благодаря на г-жа Михайлова, че е успяла да го създаде, мотивира и запази този екип, за да могат заедно да създават за децата ни прекрасно детство.

  Делфинче е най-хубавата градина, която сме виждали. Толкова се гордеем с нея, че сме я превърнали в една от забележителностите на Варна, които показваме на приятели от цял свят, когато ни идват на гости. И всички казват “Такава не сме виждали…”

Един коментар по За нас

 1. леля ВЕСИ каза:

  ДО ДИРЕКТОРА НА ОДЗ 3“ДЕЛФИНЧЕ“
  ДО РЕГИОНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ
  ПО ОБРАЗОВАНИЕ
  ВАРНА
  ДО ДИРЕКЦИЯ
  ОБРАЗОВАНИЕ,
  МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ И СПОРТ
  ОБЩИНА ВАРНА
  ДО РЕДАКЦИЯ ВЕСТНИК ЧЕРНО МОРЕ
  ВАРНА

  ОТВОРЕНО ПИСМО
  От Веселина Колева, помощник възпитател в ОДЗ#3“ДЕЛФИНЧЕ“гр.Варна

  УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
  Обръщам се към Вас, за да споделя безпределната си благодарност към директора на ОДЗ“Делфинче“- Красимира Михайлова и целия екип на градината за оказаната от тях подкрепа и помощ.
  В изключително тежък за мен момент, свързан с влошеното ми здраве, всички те проявиха най- ценното човешко качество- съпричастност.От сърце и най- безкористно ми оказаха не само морална подкрепа, но и подпомогнаха моето лечение със сума, непосилна за мен. С нея те осигуриха стабилност и регулярност на лечението ми, но НАЙ- ВАЖНОТО: ВДЪХНАХА МИ НАДЕЖДА, ДАДОХА МИ СИЛИ ДА СЕ БОРЯ!Тяхната неизказана с думи, а с дела обич, подадената ръка в най-труден момент, ме изпълват с вяра и енергия да продължа напред.
  Не намирам достатъчно силни думи да изразя, колко много топлина ми дариха всички колеги, не намирам и достатъчно силни думи на благодарност….
  За това слагам ръка на сърце и с насълзени очи изричам: БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ!
  Ваша завинаги, Веси
  Септември 2013г.Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *