Конкурси, грамоти

 

Първо място в годишните награди за пътна безопасност 2012

       

–––––––––––––––––––––––––

Пролетна фиеста 2010

–––––––––––––––––––––––

Шарена китка

–––––––––––––––––––––––

Детска художествена изложба „Вълшебна дъга“ 14.05.2010

 

XI традиционен плувен празник в ОДЗ „Приказка” гр.Варна

12.05.2010г.

I място – ОДЗ „Делфинче” гр.Варна

снимки от 12.05.2010г.

–––––––––––––––––––––––

концерт „ДЕТСКИ ЛУДОРИИ“ – 2010
 

СНИМКИ на участниците от всички градини

Две варненски детски градини са победители в конкурса „Моята любима детска градина“


Конкурсът „Моята любима детска градина“ завърши!Благодарим на дребчовците, мамитата и татитата, учителки, директорки и всички останали,взели участие в този национален конкурс, а те никак не са малко.В надпреварата за конкурса „Моята любима детска градина“ участваха 629 мнения за 90 общински детски градини и ясли от 34 града в България. Първото място беше оспорвано до последно в онлайн двубой.

Идеята ни с конкурса „Моята любима детска градина“ е да покажем и насърчим огромния труд и безграничната любов на възпитателите и директорите на детските заведения, в които се отглеждат нашите деца. Имаме амбицията конкурсът да стане ежегоден.

Победител в конкурса „Моята любима детска градина“ е ЦДГ №13 „Звездичка“, гр. Варна с подгласник ОДЗ „Делфинче“, гр. Варна която дава също сериозна заявка, като млада, но предпочитана градина за малките варненчета.

ОДЗ „Делфинче“  е нова детска градина, едва на 9 месеца. „Това е една европейска детска градина“ казват родителите, „Директорката и подчинените й са постигнали нещо, което дори в Америка го няма“. Голямо удобство за родителите е собствения паркинг. Никой не скъпеше похвали за перфектния дизайн и интериор, хигиената и чистота, красивите украси за всеки сезон, хубавата кухня, басейна, свързан чрез топла връзка с детското заведение.

Вашият коментар