Второ издание на конкурса за деца „Моята картичка за мама“

Издателска група „Просвета“ организира за втори път национален конкурс „Моята картичка за мама“, посветен на Международния ден на жената – 8 март.

В това издание на инициативата каним да се включат деца от всички възрастови групи (първа, втора, трета и четвърта) в детската градина, както и от подготвителните групи в училищата. От тях очакваме да направят картичка, а техен родител или учител да я снима и да ни изпрати снимката по електронната поща на имейл адрес konkurs@prosveta.bg

Най-хубавата картичка ще спечели голям телевизор за цялата детска градина!

Освен голямата награда издателството ще раздаде още 10 отличия на децата с най-оригинални картички. За малчуганите от техните групи сме предвидили книжки.

Най-добре представилите се участници ще получат грамоти, а най-хубавите картички ще публикуваме във фейсбук страницата на издателството: https://www.facebook.com/PROSVETA.BG/

До участие в конкурса ще допуснем всички желаещи, които до 28 февруари 2020 г. изпратят своите снимки на konkurs@prosveta.bg заедно със следната информация:

  • име на детето;
  • група в детската градина;
  • име и телефон за контакт на неговия учител в детската градина;
  • име, адрес и населено място на детската градина.

Забележка: Необходимо е данните на детето да ни бъдат предоставени със съгласието на родителите, както се изисква според правилата за GDPR.

В регламента на конкурса няма ограничения за размера и техниката, използвани при изработването на картичките. Картичките трябва да са направени от детето.

Списъкът на наградените ще бъде публикуван в сайта на „Просвета“ www.prosveta.bg на 6 март 2020 г.

Инициативата на „Просвета“ цели да стимулира и развива детското въображение и да насърчи творческата изява сред най-малките. В първото издание на конкурса се включиха с прекрасни картички стотици деца от детски градини в цялата страна, което направи състезанието изключително оспорвано.

Скъпи учители, очакваме и тази година да подкрепите и вдъхновите своите малки възпитаници и да ни изпратите техните картички за мама.

Пожелаваме успех на всички!

Публикувано в ДГ. Постоянна връзка.