Изложба и проекти за „Деня на водата“ в ДГ 33 „Делфинче“: „Чистата вода е здраве и живот!“

 Призивът „Вода за мир“ е темата на международната кампания през 2024 г. Децата от ДГ „ Делфинче“ с ентусиазъм рисуваха водата на нашата планета Земя, но и разбраха, че водата може да създаде мир или да предизвика конфликт. Когато е оскъдна или замърсена, или когато хората нямат достатъчно вода, то може да настъпи екологична катастрофа. Макар и малки, децата от ДГ „Делфинче“ осъзнаха, че всеки човек се нуждае от чиста вода, а тя е рядка и ценна стока. Ето защо трябва да се използва съзнателно и пестеливо и да се опазва от замърсяване.
Изложба и проекти за „Деня на водата“ в ДГ 33 „Делфинче“: „Чистата вода е здраве и живот!“ Призивът „Вода за мир“ е темата на международната кампания през 2024 г. Децата от ДГ „ Делфинче“ с ентусиазъм рисуваха водата на нашата планета Земя, но и разбраха, че водата може да създаде мир или да предизвика конфликт. Когато е оскъдна или замърсена, или когато хората нямат достатъчно вода, то може да настъпи екологична катастрофа. Макар и малки, децата от ДГ „Делфинче“ осъзнаха, че всеки човек се нуждае от чиста вода, а тя е рядка и ценна стока. Ето защо трябва да се използва съзнателно и пестеливо и да се опазва от замърсяване.

https://www.youtube.com/watch?si=GkY4pxDWRFiOHxFW&fbclid=IwAR3WWnZ2ZLvCGZEfyAbUqA3jKwUVsdPUrryBWFk36OvP81p2V3SDNdXvXi8&v=Hw9RMEvojKU&feature=youtu.be

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.